Hos AltTilFamilien.com får du tilgang til tusenvis av produkter for kun 299 kr/måned. Du får 14 dagers gratis prøveperiode som kan kanselleres når som helst.

Personvern

Sist endret 11. januar 2022.

Sammendrag av personvernerklæringen

  • Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, behandler, lagrer og beskytter din personlige informasjon.
  • AltTilFamilien og nettstedet, https://www.AltTilFamilien.com/ eller et hvilket som helst annet domene («AltTilFamilien») drives av AltTilFamilien, PBS2021 Limited, Unit 1603, 16th Floor, The L., Plaza 367 – 375 Queens Road Central Sheung Wan , Hong Kong, selskapsnummer: 3076072 lag («AltTilFamilien», «vi»).
  • Som Medlem i AltTilFamilien får du tilgang til fordelaktige tilbud og rabatter på en rekke ulike typer varer.
  • Vår nettside er tilgjengelig for alle som er minst 18 år og har adresse i Sverige.
  • Vi behandler dine personopplysninger for å administrere medlemskapet ditt, levere produktene du bestiller, håndtere betaling og frakt og gi deg relevant markedsføring.
  • Vi deler dine personopplysninger med våre tredjepartsleverandører når det er nødvendig for at de skal kunne levere tjenestene vi har leid dem til, for eksempel for betalingsløsninger.
  • Vi er en del av en internasjonal gruppe av selskaper som deler visse administrative systemer, og vi kan dele din personlige informasjon, for administrative formål, med våre datterselskaper.
  • Ved oppsigelse av medlemskapet hos oss vil vi kun beholde din personlige informasjon i et identifiserbart format i tretti (30) dager.
  • Hvis du har spørsmål om hvordan vi håndterer personopplysninger, vennligst kontakt oss på info@alttilfamilien.com.

Sist endret 11. januar 2022.

Innholdsfortegnelse

  1. Introduksjon
  2. Personopplysninger som vi samler inn
  3. Hvordan og hvorfor vi bruker dine personopplysninger
  4. Når og hvordan vi deler personlig informasjon med andre
  5. Dine rettigheter
  6. Sikkerheten til dine personlige data
  7. Datalagring og tynning
  8. Unntaket fra denne politikken
  9. Endringer og oppdateringer av denne policyen
  10. Spørsmål, tanker og klager

Personvernerklæring

Trer i kraft 11. januar 2022.

1 Introduksjon
1.1 Beskrivelse av AltTilFamilien.WebSajTAltTilFamilien og domänen https://www.AltTilFamilien.com/ eies og drives av AltTilFamilien, PBS2021 Limited, Unit 1603, 16th Floor, The L., Plaza 367 – 375 Queens Road, Hong Kong Central Sheung Wan Firmanr: 3076072 («AltTilFamilien», «Vi», «Oss»).
1.2 Denne personvernerklæringen beskriver hvordan våre retningslinjer og prosesser ser ut angående innsamling og behandling av dine personopplysninger, både som besøkende og som medlem. I tillegg angir denne policyen hvilke rettigheter du har som individ i forhold til dine personopplysninger. Vi er klar over at databeskyttelse er et ansvar som er i stadig utvikling. Derfor vil vi kontinuerlig oppdatere denne personvernerklæringen etter hvert som vi starter ny behandling av personopplysninger eller vedtar nye retningslinjer.
1.3 Vi behandler dine personopplysninger for å kunne gi deg nettstedet vårt. Når vi behandler dine personopplysninger, vil vi gjøre det for å gi deg nettstedet luxpriser.net og produktene du har bestilt, drive virksomheten vår, oppfylle våre kontraktsmessige og juridiske forpliktelser, beskytte våre systemer og kunder eller oppfylle legitime interesser. beskrevet i avsnittene «Hvordan og hvorfor vi bruker dataene dine» og «Når og hvordan vi deler informasjon med andre» nedenfor. Når vi overfører personopplysninger fra EU, gjør vi det basert på en rekke juridiske mekanismer, som beskrevet i avsnittet «Datalagring og uttynning».
1.4 PBS2021 Limited gjør oppmerksom på og er klar over at håndteringen av ditt personvern og dine personopplysninger er et løpende ansvar, og det er grunnen til at denne personvernerklæringen vil bli oppdatert når vår håndtering av dine personopplysninger endres eller utvikles. Du vil bli informert om disse endringene via publisering på denne nettsiden, e-post eller tekstmelding.
2 Personopplysninger som vi samler inn
2.1 Medlem og besøkende. For å kunne gjøre full bruk av nettstedet vårt AltTilFamilien.com, må du bli medlem hos oss («Medlem»). For å bli medlem må du registrere visse personlige opplysninger hos oss, for eksempel kontaktinformasjon og betalingsinformasjon. Det er også mulig å besøke AltTilFamilien.com uten å være medlem, f.eks. for å se hvilke rabatter vi tilbyr uten å ta del i disse («Besøkende»). Vi samler også inn personlig informasjon om deg i samsvar med denne personvernerklæringen.
2.2 Personopplysninger som du gir oss For at du skal kunne bruke AltTilFamilien.com fullt ut og benytte deg av våre fantastiske tilbud, må du gi oss visse personopplysninger i forbindelse med at du registrerer medlemskap hos oss. Dette er fornavn, etternavn, adresse i Sverige, telefonnummer, e-postadresse og kortopplysningene dine. Kortdetaljene dine lagres ikke av PBS2021 Limited, men behandles av våre leverandører av betalingsløsningen: Stripe. Disse betalingssystemene er basert på SSL-sikkerhetsstandarder, som betyr at informasjonen du oppgir ved betaling er kryptert. Som en kryptert form i e-handel er SSL sikkerhetsstandard utbredt og anses som en svært sikker løsning.
2.3 Personlig informasjon som du gjør tilgjengelig for oss Ved å bruke AltTilFamilien.com, enten du gjør det som besøkende eller som medlem, gjør du visse opplysninger om deg tilgjengelig for oss. AltTilFamilien samler også inn personopplysninger om deg via informasjonskapsler. Disse er bl.a. nødvendige informasjonskapsler, innstillingskapsler, operasjons- og optimaliseringskapsler og informasjonskapsler for annonsering. Nødvendige informasjonskapsler kreves for at enkelte funksjoner på nettstedet skal fungere. Innstillingskapsler er nødvendig for å kunne støtte de spesifikke innstillingene du har gjort, f.eks. påloggingsinnstillinger. Drifts- og optimeringsinformasjonskapsler brukes til å samle inn og behandle tilbakemeldinger fra kunder og utføre webanalyser. Disse analysene er basert på informasjon om hvordan du oppfører deg på nettsiden vår, hvilke søk du gjør osv., for å kunne gjøre nettsiden vår og våre tilbud enda bedre.
2.4 Din kommunikasjon med oss. Hvis du kontakter oss via e-post, telefon eller andre kommunikasjonsmidler, kan vi lagre slik kommunikasjon, inkludert informasjonen som finnes deri (som navnet ditt, forespørselen din, posisjonen din og annen personlig informasjon du oppgir i fritekstformat), for å svare på forespørselen din; å informere deg om publikasjoner etc; eller for å dokumentere din klage, din forespørsel eller lignende. Hvis du ønsker at Luxpriser skal «slette» all din personlige informasjon eller på annen måte avstå fra å kontakte deg, kan du alltid kontakte oss på info @ AltTilFamilien.com
2.5 Informasjonskapsler Hos AltTilFamilien bruker vi informasjonskapsler for å tilby nettstedet til deg. Vi bruker også informasjonskapsler for å sende personlig tilpassede reklamemeldinger og annen kommunikasjon til deg. For mer informasjon om hvordan PBS2021 Limited og AltTilFamilien.com bruker informasjonskapsler, se våre retningslinjer for informasjonskapsler her [AltTilFamilien.com / cookie policy].
2.6 Hvis du ikke gir oss dine personlige opplysninger, kan du ikke foreta kjøp hos oss eller bruke AltTilFamilien.com uten å overlate personopplysninger til oss. Disse trengs for at vi skal kunne levere AltTilFamilien.com til deg og levere varene du har bestilt til deg.
3 Hvordan og hvorfor vi bruker dine personopplysninger
3.1 Vi bruker informasjon som vi samler inn om våre medlemmer og besøkende til disse tre hovedformålene: (1) for å drive virksomheten vår og tilby (inkludert forbedre og tilpasse) nettstedet, tilbudene og varene vi tilbyr; (2) for å sende kommunikasjon, inkludert kampanjer til våre medlemmer og besøkende; og (3) for å markedsføre tjenester og vise reklame, på vår egen nettside støttet av reklame. Av disse grunnene kombinerer vi data som vi samler inn for å gi deg en jevnere, mer konsistent og personlig tilpasset opplevelse. For å forbedre beskyttelsen av personvernet ditt har vi innebygd teknisk og organisatorisk beskyttelse som er utformet for å forhindre visse kombinasjoner av data. Nedenfor finner du en liste over hvert formål med behandlingen av dine personopplysninger,
3.2 Administrer ditt medlemskap Et av våre hovedformål med å samle inn personopplysninger er å kunne administrere ditt medlemskap hos oss, behandle dine bestillinger og betaling og levere varene du har bestilt Rettslig grunnlag: Denne personopplysningsbehandlingen er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle våre avtale med medlemskap i vår fordelsklubb og vår kjøpsavtale og oppfylle våre leveranser til deg for bestilte produkter.
3.3 Administrasjon av ditt medlemskap, dine bestillinger, kjøp og levering av dine kjøpte produkter: For å kunne identifisere kunden, levere dine bestilte produkter, bruker vi ditt navn og postadresse, og for å kunne gi deg relevant informasjon, og for å være kan kontakte deg, administrere bestillingene dine, bruker vi telefonnummeret ditt og e-postadressen din. Informasjon om dine bestillinger kan for eksempel inneholde informasjon om når din leveranse er sendt fra vårt lager, når den er tilgjengelig for henting på hentestedet eller eventuelle tekniske problemer eller forsinkelser. Vi vil også bruke din e-postadresse og telefonnummer til å sende deg nyhetsbrev om fordelsklubben vår. Vi vil også informere deg når du mister medlemsnivået ditt, eller når tilbud er i ferd med å utløpe. Du kan når som helst deaktivere slike typer nyhets- og informasjonsutsendelser ved å gå inn på Innstillinger i din medlemskonto på vår nettbutikk Juridisk grunnlag: Denne personopplysningsbehandlingen er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle vår avtale med medlemskap i vår fordelsklubb og vår kjøpsavtale. og oppfylle våre leveranser til deg for bestilte produkter.
3.4 Forenkling av betaling Du har mulighet til å lagre denne informasjonen når du fyller inn betalingsinformasjonen for et kjøp. Dette betyr at du ikke trenger å fylle inn betalingsinformasjon hver gang du foretar et kjøp, noe som vil gjøre kjøpsopplevelsen din hos oss enklere og smidigere. Hvis du velger å lagre betalingsopplysningene dine, lagres disse i en database. Du kan også endre eller slette denne informasjonen når som helst, og den vil da forsvinne fra våre systemer Juridisk grunnlag: Denne personopplysningsbehandlingen er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle vår avtale med medlemskap og for at vår berettigede interesse skal gi en smidig handleopplevelse for deg.
3.5 Markedsføring og annonseringVi bruker data du oppgir til våre selskaper når du registrerer en medlemskonto, data vi samler inn når du foretar kjøp og bruker våre tjenester og nettsider for å gi deg relevant markedsføring og visningsreklame som du kan være interessert i når du besøker våre nettsider og abonner på våre nyhetsbrev. Det du gjør når du er logget inn på din medlemskonto i vår fordelsklubb gir oss et bilde av dine preferanser, og vi ønsker å kunne vise deg akkurat de produktene og tjenestene som vi tror du ville vært interessert i. På grunn av dette lagrer og behandler vi informasjon om hvilke produkter og tjenester du er inne i og ser på, hvilke typer produkter du kjøper, og hvilke produkter du legger i kassen men så plukker ut i kassen igjen. Vi kan også sende reklame til deg basert på hvor du bor, hvis vi f.eks. velge å åpne en ny butikk i ditt område. Vi vil, basert på disse ulike typene informasjon, sende annonser til din e-postadresse, din postadresse, eller via SMS, og/eller vise deg relevant reklame når du er på AltTilFamilien.com. Dersom du ikke ønsker å motta direkte markedsføring via e-post eller SMS, kan du alltid gå inn på Innstillinger og velge bort dette Velger du å avstå fra å motta interessebasert annonsering, betyr det ikke at du ikke lenger vil se annonser på nettsidene våre, uten annonseringen som vises, vil ikke være tilpasset deg og oppfattes derfor som mindre relevant. Juridisk grunnlag: Denne personopplysningsbehandlingen er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle vår avtale med medlemskap i vår fordelsklubb, og for vår legitime interesse av å gi deg med relevante tilbud og annonsering.
3.6 Statistikk og oppdateringer av tjenestene: Din kjøpsatferd og din kjøpshistorikk hjelper oss også med å forbedre tjenesten. Informasjonen fra kjøpene dine hjelper oss med å se hvilken type produkter som er populære, hvilken type tilbud som er mest verdsatt og brukt av våre medlemmer osv. Vi vil bruke denne informasjonen til å forbedre og utvikle våre eksisterende produkter Juridisk grunnlag: Vi utfører dette behandling som det er nødvendig for vår legitime interesse for å forbedre tjenestene og utvikle virksomheten vår.
3.7 Administrer kundeservicesaker og oppfylle juridiske forpliktelser: Ved å oppgi kontaktinformasjonen din kan vi kontakte deg hvis det er problemer med tjenestene eller med medlemskapet ditt. Vi kan også sende relevant produktinformasjon til din e-postadresse og via SMS. Du vil også bli informert når du er i ferd med å miste sølv- eller gullmedlemskapet ditt, eller når tilbud er i ferd med å utløpe. Du kan deaktivere sending av nyheter og informasjon når som helst ved å gå inn på Innstillinger på kontoen din på AltTilFamilien.com. For å kunne kommunisere med deg som kunde og svare på henvendelser som kommer inn til kundeservice via telefon eller digitale kanaler, inkludert sosiale medier, sikre kundens identitet, undersøke klager og supportsaker (inkludert teknisk support), vi kan håndtere følgende personopplysninger; kontaktinformasjon, korrespondanse, informasjon relevant for det aktuelle kjøpet, klager på produktet, informasjon om problemer med kundens utstyr ved tekniske problemer, ved fakturakjøp også personnummer eller koordineringsnummer. regnskapsloven, produktansvarsloven, produktsikkerhetsloven og beskyttelse av personopplysninger i IT-systemer. Personopplysningene vi kan trenge å håndtere for disse formålene er de samme som for kundeservice ovenfor Rettsgrunnlag: Kundeservice – Vi utfører denne behandlingen fordi det er nødvendig for vår felles legitime interesse å håndtere kundens spørsmål, klager og kommentarer. Juridiske forpliktelser – Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse som påhviler oss. kontaktinformasjon, korrespondanse, informasjon relevant for det aktuelle kjøpet, klager på produktet, informasjon om problemer med kundens utstyr ved tekniske problemer, ved fakturakjøp også personnummer eller koordineringsnummer. regnskapsloven, produktansvarsloven, produktsikkerhetsloven og beskyttelse av personopplysninger i IT-systemer. Personopplysningene vi kan trenge å håndtere for disse formålene er de samme som for kundeservice ovenfor Rettsgrunnlag: Kundeservice – Vi utfører denne behandlingen fordi det er nødvendig for vår felles legitime interesse å håndtere kundens spørsmål, klager og kommentarer. Juridiske forpliktelser – Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse som påhviler oss. kontaktinformasjon, korrespondanse, informasjon relevant for det aktuelle kjøpet, klager på produktet, informasjon om problemer med kundens utstyr ved tekniske problemer, ved fakturakjøp også personnummer eller koordineringsnummer. regnskapsloven, produktansvarsloven, produktsikkerhetsloven og beskyttelse av personopplysninger i IT-systemer. Personopplysningene vi kan trenge å håndtere for disse formålene er de samme som for kundeservice ovenfor Rettsgrunnlag: Kundeservice – Vi utfører denne behandlingen fordi det er nødvendig for vår felles legitime interesse å håndtere kundens spørsmål, klager og kommentarer. Juridiske forpliktelser – Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse som påhviler oss. informasjon med relevant for det aktuelle kjøp, reklamasjon på produktet, informasjon om problemer med kundens utstyr ved tekniske problemer, ved fakturakjøp også personnummer eller koordineringsnummer. regnskapsloven, produktansvarsloven, produktsikkerhetsloven og beskyttelse av personopplysninger i IT-systemer. Personopplysningene vi kan trenge å håndtere for disse formålene er de samme som for kundeservice ovenfor Rettsgrunnlag: Kundeservice – Vi utfører denne behandlingen fordi det er nødvendig for vår felles legitime interesse å håndtere kundens spørsmål, klager og kommentarer. Juridiske forpliktelser – Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse som påhviler oss. informasjon med relevant for det aktuelle kjøp, reklamasjon på produktet, informasjon om problemer med kundens utstyr ved tekniske problemer, ved fakturakjøp også personnummer eller koordineringsnummer. regnskapsloven, produktansvarsloven, produktsikkerhetsloven og beskyttelse av personopplysninger i IT-systemer. Personopplysningene vi kan trenge å håndtere for disse formålene er de samme som for kundeservice ovenfor Rettsgrunnlag: Kundeservice – Vi utfører denne behandlingen fordi det er nødvendig for vår felles legitime interesse å håndtere kundens spørsmål, klager og kommentarer. Juridiske forpliktelser – Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse som påhviler oss. informasjon om problemer med kundens utstyr ved tekniske problemer, ved kjøp av faktura også personnummer eller koordineringsnummer Personopplysninger håndteres noen ganger slik at vi kan oppfylle forpliktelser som påhviler oss i f.eks. regnskapsloven, produktansvarsloven, produktsikkerhetsloven og beskyttelse av personopplysninger i IT-systemer. Personopplysningene vi kan trenge å håndtere for disse formålene er de samme som for kundeservice ovenfor Rettsgrunnlag: Kundeservice – Vi utfører denne behandlingen fordi det er nødvendig for vår felles legitime interesse å håndtere kundens spørsmål, klager og kommentarer. Juridiske forpliktelser – Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse som påhviler oss. informasjon om problemer med kundens utstyr ved tekniske problemer, ved kjøp av faktura også personnummer eller koordineringsnummer Personopplysninger håndteres noen ganger slik at vi kan oppfylle forpliktelser som påhviler oss i f.eks. regnskapsloven, produktansvarsloven, produktsikkerhetsloven og beskyttelse av personopplysninger i IT-systemer. Personopplysningene vi kan trenge å håndtere for disse formålene er de samme som for kundeservice ovenfor Rettsgrunnlag: Kundeservice – Vi utfører denne behandlingen fordi det er nødvendig for vår felles legitime interesse å håndtere kundens spørsmål, klager og kommentarer. Juridiske forpliktelser – Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse som påhviler oss. Personopplysninger håndteres noen ganger for at vi skal kunne oppfylle forpliktelser som påhviler oss i f.eks. regnskapsloven, produktansvarsloven, produktsikkerhetsloven og beskyttelse av personopplysninger i IT-systemer. Personopplysningene vi kan trenge å håndtere for disse formålene er de samme som for kundeservice ovenfor Rettsgrunnlag: Kundeservice – Vi utfører denne behandlingen fordi det er nødvendig for vår felles legitime interesse å håndtere kundens spørsmål, klager og kommentarer. Juridiske forpliktelser – Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse som påhviler oss. Personopplysninger håndteres noen ganger for at vi skal kunne oppfylle forpliktelser som påhviler oss i f.eks. regnskapsloven, produktansvarsloven, produktsikkerhetsloven og beskyttelse av personopplysninger i IT-systemer. Personopplysningene vi kan trenge å håndtere for disse formålene er de samme som for kundeservice ovenfor Rettsgrunnlag: Kundeservice – Vi utfører denne behandlingen fordi det er nødvendig for vår felles legitime interesse å håndtere kundens spørsmål, klager og kommentarer. Juridiske forpliktelser – Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse som påhviler oss. Kundeservice – Vi utfører denne behandlingen fordi det er nødvendig for vår felles legitime interesse å håndtere kundens spørsmål, klager og kommentarer. Juridiske forpliktelser – Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse som påhviler oss. Kundeservice – Vi utfører denne behandlingen fordi det er nødvendig for vår felles legitime interesse å håndtere kundens spørsmål, klager og kommentarer. Juridiske forpliktelser – Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse som påhviler oss.
3.8 ProduktforbedringVi bruker data til å forbedre eksisterende produkter og tjenester, inkludert ved å oppdatere funksjoner. For eksempel bruker vi feilrapporter for å forbedre sikkerhetsfunksjoner, brukeratferd, søk og klikk på nettstedene våre for å forbedre relevansen av søkeresultater, nettstedinnhold og plassering av relevant innhold for deg på nettstedene våre Juridisk grunnlag: Vi utfører denne behandlingen som er nødvendig for vår legitime interesse i å forbedre tjenestene våre og i å utvikle virksomheten vår. Der det er aktuelt, stoler vi også på ditt samtykke til vår bruk av informasjonskapsler i henhold til e-personverndirektivet (implementert av loven om elektronisk informasjon).
3.9 SikkerhetVi bruker data for å beskytte sikkerheten til våre produkter, tjenester og kunder for å oppdage og forhindre svindel, for å bekrefte gyldigheten av programvarelisenser og for å løse tvister og håndheve våre avtaler. Vi kan også blokkere levering av en melding eller fjerne innholdet dersom det bryter med våre vilkår Juridisk grunnlag: Vi utfører denne behandlingen da det er nødvendig for vår legitime interesse å beskytte våre systemer og tjenester.
3.10 Andre formål Hvis vi har til hensikt å bruke personopplysninger på en måte som ikke er i samsvar med denne personvernerklæringen, vil du bli informert om denne bruken før, eller på tidspunktet, når personopplysningene samles inn. Alternativt vil vi innhente din tillatelse etter innsamling, men før slik bruk.
4 Når og hvordan vi deler personlig informasjon med andre
4.1 Når nødvendig. Vi deler dine personopplysninger når det er nødvendig for å fullføre en transaksjon eller for å oppfylle en avtale, eller når vi har rimelige forretningsgrunner til å gjøre det.
4.2 Med våre tjenestepartnere for å tilby våre tjenester. Vi kan dele informasjonen din med våre tredjepartsleverandører, agenter, underleverandører og andre tilknyttede selskaper for å fullføre oppgaver og yte tjenester til deg på våre vegne. Men når vi bruker tredjepartsleverandører, avslører vi kun den personlige informasjonen som er nødvendig for å levere tjenesten, og vi har en avtale på plass som krever at de holder informasjonen din sikker. Vær trygg på at vi ikke vil gi ut informasjonen din til tredjeparter for deres egne direkte markedsføringsformål, med mindre du har bedt oss om det. Når du spør om en eller flere av disse tjenestene, vil den relevante tredjeparts produktleverandøren bruke informasjonen din til å gi deg informasjon og oppfylle sine forpliktelser som følger av eventuelle avtaler du har inngått med dem. I noen tilfeller vil de fungere som behandlingsansvarlig for informasjonen din, og derfor anbefaler vi at du leser personvernerklæringen deres. Disse tredjeparts produktleverandørene deler informasjonen din med oss ​​som vi vil bruke i samsvar med denne personvernerklæringen.
4.3 [Med Facebook for Facebook-annonser] / OG / ELLER [ved å bruke Facebook «Liker»-knappen]. For å markedsføre produktene våre til deg deler vi din personlige informasjon med Facebook. Vårt ansvar er begrenset til behandlingen av personopplysninger som vi bestemmer formålet og midlene for.
4.4 Med våre Drop-ship-partnere; APIdrop og BigBuy. Vårt konsept er delvis basert på såkalt drop-shipping, som gjør det mulig for oss å tilby deg et stort utvalg av produkter selv om vi selv har et svært begrenset lager. For at dette skal være mulig, må vi dele noe av din personlige informasjon med våre partnere APIdrop og BigBuy.
4.5 Krav til informasjonsdeling Vi kan også utlevere informasjonen din til tredjeparter hvis vi har grunn til å tro at tilgang til, bruk, lagring eller utlevering av slik informasjon er nødvendig for å: (a) overholde rettsavgjørelser, administrative avgjørelser eller andre juridiske forpliktelser; (b) anvende våre avtaler og vilkår;
(c) administrere og vedlikeholde sikkerheten til nettstedet vårt, inkludert å forhindre eller stoppe et angrep på vårt datasystem eller nettverk; og (d) Beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til våre medlemmer og besøkende, AltTilFamilien, PBS2021 Limited etc.
5 Dine rettigheter
5.1 AltTilFamilien og PBS2021 Limited overholder gjeldende databeskyttelsesbestemmelser i EU, slik som General Data Protection Regulation (GDPR) som, der det er aktuelt, gir følgende rettigheter for individet. Som individ har du rett til å: i GDPR); (b) be om tilgang til et register over dine personopplysninger (som definert i GDPR); (c) få en kopi av dine personopplysninger; (d) be om retting av dine personopplysninger; (e) i visse tilfeller omstendigheter ber om sletting av dine personlige data; (f) be om begrensning og motsette seg behandling av personopplysninger basert på de legitime interessene til PBS2021 Limited og AltTilFamilien;
(g) sende en klage til en datatilsynsmyndighet. Cyberspace Administration of Hong Kong (CAS) er myndigheten som overvåker overholdelse av AlltFor Family med relevante databeskyttelseslover, ettersom PBS2021 Limited har sitt hovedkontor i Hong Kong. Som registrert har du rett til å sende en klage til et hvilket som helst datatilsyn du ønsker, f.eks. Datainspektionen; (h) hvis behandlingen av personopplysninger er basert på ditt samtykke, har du rett til å trekke tilbake samtykket ditt når som helst for fremtidig behandling av dine personopplysninger; og (i) innhente din personlige informasjon i et bærbart og maskinlesbart format («dataportabilitet»).
5.2 Forespørsler. Alle henvendelser angående dine personopplysninger skal sendes til info@alttilfamilien.com. Du vil ha rimelig tilgang til din personlige informasjon uten ekstra kostnad hvis du ber om dette via info@alttilfamilien.com. Hvis vi ikke kan gi deg dette innen en rimelig tidsramme, vil vi gi deg en dato for når personopplysningene kan gis. Hvis tilgang nektes, vil vi forklare hvorfor.
5.3 Rett til å motsette seg behandling basert på våre legitime interesser. Du har rett til når som helst å motsette deg behandling av personopplysninger basert på en eller flere av våre legitime interesser. Hvis du protesterer, vil vi slutte å behandle personopplysningene dine. Vi vil ikke lenger behandle dine personopplysninger dersom vi ikke kan vise berettigede grunner for behandlingen som veier tyngre enn dine interesser, rettigheter og friheter, eller hvis behandlingen skal etablere, utøve eller forsvare rettskrav.
5.4 Rett til å protestere mot behandling av personopplysninger for markedsføringsformål. I noen tilfeller behandler vi personopplysningene dine for direkte markedsføring. Du har rett til når som helst å protestere mot behandlingen av dine personopplysninger vedrørende slik markedsføring, inkludert profilering i den grad det er relatert til slik direkte markedsføring. Hvis du protesterer mot behandling for direkte markedsføringsformål, vil vi ikke lenger behandle personopplysningene dine for slike formål. Det er ingen formelle krav for å motsette seg; om mulig bør det gjøres via info@alttilfamilien.com.
5.5 Når vi behandler dine personopplysninger, gjør vi det sammen med våre konsernselskaper for å kunne administrere ditt medlemskap og tilby deg varene og tjenestene du har bestilt, drive vår virksomhet, oppfylle våre kontraktsmessige og juridiske forpliktelser, beskytte våre systemer og kunder eller oppfylle dem legitime interesser som er beskrevet i detalj i avsnittene «Hvordan og hvorfor vi bruker dine personopplysninger» og «Når og hvordan vi deler personopplysninger med andre» ovenfor. Når vi overfører personopplysninger fra EU, gjør vi det basert på en rekke juridiske mekanismer, som beskrevet i avsnittet «Datalagring og uttynning»
5.6 Vær oppmerksom på at hvis du ber om at vi ikke kontakter deg via e-post, vil vi beholde en kopi av den e-postadressen i blokkeringslisten vår for å sikre at du ikke mottar uønskede e-poster.
6 Sikkerheten til dine personlige data
6.1 Beskyttelse av dine data. Vi forplikter oss til å holde din informasjon og dine personopplysninger sikre. Derfor er betalingssystemet vårt, gjennom de to tjenesteleverandørene Twispay og Stripe, basert på SSL-sikkerhetsstandard, som betyr at informasjonen som du som Medlem oppgir ved betaling er kryptert. Som en kryptert form i e-handel er SSL sikkerhetsstandard utbredt og anses som en svært sikker løsning PBS2021 Limited opprettholder passende fysiske, tekniske og administrative beskyttelsestiltak for å beskytte personopplysninger og personlig identifiserbar informasjon som du overfører gjennom bruk av vår tjeneste . Vi oppdaterer og tester vår sikkerhetsteknologi fortløpende.Ikke-sensitiv informasjon (din e-postadresse etc.) overføres normalt via Internett, og i en slik overføring kan vi aldri garantere fullstendig beskyttelse. Derfor kan vi ikke, Selv om vi streber etter å beskytte dine personlige data, garanterer du sikkerheten til all informasjon du overfører til oss via Internett, og du foretar en slik overføring på egen risiko. Når vi har mottatt informasjonen din, gjør vi vårt beste for å sikre sikkerheten i systemene våre.
6.2 Begrenset tilgang. Vi begrenser tilgangen til din personlige informasjon til de som trenger den for å gi deg nettsiden eller for å administrere våre interne systemer. Vi utdanner våre ansatte om viktigheten av konfidensialitet og har inngått konfidensialitetsavtaler med våre ansatte for å opprettholde integriteten til informasjonen din.
6.3 Sørg for samsvar. Vi forplikter oss til å iverksette passende disiplinære tiltak for å sikre og håndheve at våre ansatte påtar seg personvernansvaret som vi pålegger dem.
7 Datalagring og tynning
7.1 Sted for din informasjon. Personopplysninger som håndteres av AltTilFamilien lagres og behandles i [Sverige, Hong Kong] eller i andre land hvor AltTilFamilien, PBS2021 Limited og våre partnere eller leverandører er aktive.
7.2 Overholdelse av denne personvernerklæringen. Vi tar skritt for å sikre at personopplysningene vi samler inn gjennom denne personvernerklæringen blir håndtert i samsvar med bestemmelsene i denne policyen og i samsvar med gjeldende lover der informasjonen er tilgjengelig.
7.3 Overføringer utenfor EU/EØS. Hvis vi skulle overføre dine personopplysninger til tredjeland, dvs. land utenfor EU/EØS, vil vi inngå avtaler og iverksette andre tiltak i henhold til gjeldende juridiske krav, som inkluderer EUs standardavtaleklausuler. Send en e-post til info@alttilfamilien.com hvis du ønsker mer informasjon om beskyttelsestiltakene vi har ved overføring av data utenfor EU og EØS. Hvis du bruker nettstedet når du er utenfor EU, kan vi ikke forhindre at dine personopplysninger overføres utenfor EU, slik at vi kan hjelpe deg.
7.4 Generell informasjon om lagringstid. PBS2021 Limited beholder kun personopplysninger så lenge informasjonen er nødvendig for å tilby nettsiden og tjenestene våre, og for å oppfylle formålene angitt i avsnitt 3 ovenfor. Vi lagrer ikke din IP-adresse, MAC-nummer og data av lignende type på lang sikt. Disse dataene behandles kun midlertidig innenfor tekniske logger som kan analyseres for å optimalisere nettsiden og bruken av den, f.eks. for å utføre feilsøking angående nettstedet.
7.5 Spesielt om medlemskap. Vi vil lagre og lagre dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å administrere ditt medlemskap, levere nettsiden og levere varene du har bestilt, eller så lenge det er nødvendig for å oppfylle våre mulige juridiske forpliktelser. Vi vil beholde opplysningene dine så lenge du er medlem av AltTilFamilien, og opptil tjuefire (24) måneder etter at du foretok ditt siste kjøp, eller tjuefire (24) måneder etter at du ble inaktiv, eller valgte å avslutte din medlemskap, hos AltTilFamilien.
7.6 Kriterier for å bestemme lagringstid Ulike typer data kan lagres med ulik tid. Kriteriene som bestemmer hvor lenge vi lagrer informasjonen din kan være: (a) Hvor lenge trenger vi din personlige informasjon for at vi skal kunne gi deg nettsiden og produktene du har bestilt? For eksempel: Hvis du har blitt Medlem i AltTilFamilien, lagrer vi informasjonen din så lenge det er nødvendig for å administrere medlemskapet ditt, dvs. til du bestemmer deg for å avslutte medlemskapet eller slette kontoen din. Dersom du har hatt kontinuerlig kommunikasjon med vår kundeservice, lagrer vi informasjonen du har oppgitt så lenge det er nødvendig for å kunne håndtere forespørselen din.(B) Har vi juridiske, kontraktsmessige eller andre lignende forpliktelser til å lagre opplysningene? For eksempel: AltTilFamilien og PBS2021 Limited kan være omfattet av obligatorisk lovgivning om lagring av informasjon, for eksempel av regnskapsmessige årsaker. Det kan også være en anmodning om at en myndighet skal lagre data som er relevante for undersøkelser eller data som må lagres for å løse en eventuell tvist.
7.7 Undersøkelse. Vi gjennomgår og oppdaterer lagringsperiodene våre for personopplysninger med jevne mellomrom. Vær oppmerksom på at hvis du melder deg av nyhetsbrevet vårt, kan vi oppbevare informasjonen din i en eksplisitt «ikke-send»-liste for å sikre at du ikke mottar fremtidig kommunikasjon fra oss via e-post.
8 Unntaket fra denne politikken
8.1 Samlede personopplysninger. Aggregerte data samles inn og behandles ved hjelp av informasjonskapsler for å overvåke og evaluere brukertrender på nettstedet. For detaljert informasjon om hvordan AltTilFamilien bruker informasjonskapsler, se vår [AltTilFamilien.com/CookiePolicy]. Vi samler inn informasjon om hvordan brukerne av tjenesten vår samhandler med Luxpriser på en måte som gjør at vi ikke kan koble tilbake data til deg. Vi bruker den anonyme informasjonen om hvordan våre medlemmer og besøkende bruker nettstedet vårt og våre tjenester til statistikk, tjenesteforbedring og produktutvikling. Denne informasjonen vil være helt anonym og utgjør ikke personlig informasjon. Den kan derfor lagres lenger enn dine personopplysninger.
8.2 Anonym personlig informasjon. Anonymisering betyr at vi fjerner alle deler av personopplysninger som kan knytte dem til deg. Anonyme personopplysninger mangler også noe som i fremtiden kan gjøre det mulig å koble data til deg på nytt. Denne prosessen med «depersonalisering» av personopplysninger går ett skritt videre enn pseudonymiseringsprosessen, noe som betyr at anonymisering gjør det enda vanskeligere å identifisere et individ enn pseudonymisering.
8.3 Tredjeparter. Denne personvernerklæringen gjelder ikke for personlig informasjon som du gir til et annet medlem eller besøkende via nettstedet eller når du på annen måte bruker tredjepartstjenester som meldingstjenester og betalingstjenester.
9 Endringer og oppdateringer av denne policyen
9.1 Regelmessige oppdateringer av denne personvernerklæringen. Vi vil oppdatere vår personvernerklæring etter behov for å gjenspeile tilbakemeldinger fra kunder, tjenesteendringer eller den oppdaterte tolkningen av loven. Når meldingen er oppdatert, vil vi vise siste oppdateringsdato øverst i meldingen, og vi vil beskrive endringene på Endringshistorikk-siden.
9.2 Vesentlige endringer i denne personvernerklæringen. Ved vesentlige endringer i denne personvernerklæringen eller hvordan AltTilFamilien bruker dine personopplysninger, vil vi varsle deg, på vår nettside eller via e-post, før endringene trer i kraft, dersom det er lovpålagt.
9.3 Les denne personvernerklæringen fra tid til annen for å holde deg informert om hvordan AltTilFamilien og PBS2021 Limited beskytter din personlige informasjon og personvern
9 Spørsmål, tanker og klager
10.1 For å stille spørsmål eller kommentere denne personvernerklæringen og ellers om hvordan vi behandler dine personopplysninger, kontakt oss på:

AltTilFamilien, PBS2021 Limited, Unit 1603, 16th Floor, The L. , Plaza 367 – 375 Queens Road Central Sheung Wan, Hong Kong, Company no: 3076072 email: info@alttilfamilien.com

ENDRINGSHISTORIE
21. august 2021