Hos AltTilFamilien.com får du tilgang til tusenvis av produkter for kun 299 kr/måned. Du får 14 dagers gratis prøveperiode som kan kanselleres når som helst.

Kontakta Oss

Kundeservice

Vi streber etter å gjøre alle fornøyde, en kunde, et medlem eller en besøkende som måtte ha spørsmål før de blir kunde – ta gjerne kontakt med vår kundestøtte via e-post. Vi prøver å svare alle innen 48 timer (og ofte mye raskere) – Vi ser frem til å høre fra deg

Arbeidstid

man - lør / 09:00 - 20:00


Send oss en melding

  vanlige spørsmål

  AltTilFamilien.com medlemskap er et unikt konsept med mange fordeler. Som medlem sparer du opptil 80% på tusenvis av produkter og du får tilgang til alt fra eksklusive merker til kjente familie- og babyprodukter. På en gjennomsnittlig bestilling kan du spare over 400-500 NOK og medlemskostnaden er derfor raskt tjent inn.

  Du starter ditt medlemskap hos AltTilFamilien ved å kjøpe en vare til medlemspris første gang du handler. De første 14 dagene er gratis, deretter fortsetter medlemskapet automatisk med en månedlig kostnad på NOK 299 / måned som automatisk trekkes fra din konto eller faktureres via Stripe.

  Du kan når som helst si opp medlemskapet ditt ved å logge inn øverst til høyre på nettsiden. Når du har logget inn kan du se status på medlemskapet ditt, se hvor mye du har spart og se informasjon om dine bestillinger.

  Alle produktene vi selger kommer direkte til oss fra de største leverandørene i EU og Asia og disse leverandørene har en garanti for autentisitet. Varene kontrolleres før de sendes til deg. Vi kan derfor gi deg 100 % garanti for at alle merkevarer er ekte.

  Hvis et produkt fortsatt ikke lever opp til dine forventninger, gir vi deg alltid 14 dagers returrett – uten forbehold!

  Dersom betalingen avvises kan det skyldes at saldoen på kontoen din er for lav, at debetkortet ditt er sperret av banken din for visse typer kjøp på internett eller at du bruker et kort som ikke er akseptert av oss.

  Vi aksepterer MasterCard, VISA, VISA Electron og VISA Dankort.

  For å se om kortet er sperret for visse typer nettkjøp, logg inn på nettbanken din og klikk på kortinformasjonen din. Der kan du endre innstillingene slik at du kan bruke kortet til nettkjøp. Trenger du hjelp til dette bør du kontakte banken din.

  Ja, som medlem får du alltid gratis frakt uansett hvor mye du handler for. Men – husk at noen av grunnene til at vi kan selge disse familieproduktene og barneproduktene så billig avhenger av hvordan vi logistisk kjøper produktene og lagerfører dem i Europa – derfor kan leveringen ta opptil en uke – men gratis er alltid.