Hos AltTilFamilien.com får du tilgang til tusenvis av produkter for kun 299 kr/måned. Du får 14 dagers gratis prøveperiode som kan kanselleres når som helst.

Hvordan virker det

Våre historier og hvordan nettsiden fungerer

Først og fremst streber vi etter å spare mange norske familier for mye penger ved å handle smartere og ikke hardere – Derfor er vi glade for å tilby våre medlemmer denne familieforeningsklubben som heter AltTilFamilien.com – med produkter til alt innen familier, hus og hjem – dels for å lette hverdagen for familier, men også for å muliggjøre store besparelser på alle produkter som er et must for de fleste familier. Vi har samlet masse morsomme og produktive familieprodukter med store besparelser på alt fra klær, dingser, hverdagsprodukter, kosmetikk, dekorasjoner alle mulige produkter.

Vi har gjort det enkelt å ha råd til litt mer, og vi tilbyr også våre medlemmer gratis frakt. Dette sparer ikke bare tusenvis av svenske kroner hvert år – ved å finne familieproduktene her – men du sparer også tid fordi du kan finne alt du trenger på ett sted. Handle blant våre familieprodukter slik at du kan få alt du trenger billig med opptil 80% rabatt.

Vi kan ha et så unikt konsept takket være våre månedlige medlemmer som betaler medlemskap. Vi er ikke en vanlig nettbutikk som tjener penger på salg av våre produkter, men tilbyr i stedet alle våre produkter til engrospriser som gir deg muligheten til å kjøpe alle dine favorittprodukter og merker til prisene som «vanlige butikker» kjøper dem for . Det som gjør konseptet vårt unikt er at vi selger disse produktene direkte tilbake til deg, uten de høye fortjenestemarginene som dine vanlige nettbutikker belaster deg.

Start medlemskapet ditt med å foreta et kjøp hvor du godtar våre kjøpsvilkår og dra nytte av de mange medlemsfordelene. Spar penger hver gang du handler. Jo mer du handler, jo mer penger sparer du.

Prøv AltTilFamilien.com gratis i 14 dager og etter den gratis prøveperioden er prisen 299 NOK / måned og du kan si opp ditt månedlige abonnement når som helst.

Hva noen av våre glade medlemmer sier...

Vi som familie har hatt AltTilFamilien.com en stund nå og handler på det annenhver uke, vi har så langt spart over 13 000 NOK – tusen takk for muligheten.

Vi fant denne siden fordi vi var på utkikk etter noen barneleker som de kunne lære av, som vi fant og likte – men til slutt brukte vi den mer til daglige barnrelaterte produkter for å maksimere medlemsfordelene våre.

Martin JensenLillehammer

Min beste venn anbefalte denne fordelsklubben til meg og jeg er så glad for den, jeg har 3 barn så jeg trenger mye ting hele tiden og enkelt – og denne nettbutikken har spart mye penger – dere er fantastiske!

Jeg kjente ikke til dette fordelskonseptet, og jeg la ikke merke til det med det første – men etter å ha sett mer på det og sett på alt, var jeg koblet til, og jeg er nå en hyppig kunde som liker de fleste produktkategorier og rett og slett elsker det, så enkelt å få medlemskapsprisen tilbake hver måned.

Liv JohnsenTønsberg

0
+
FORNØYDE KUNDER
0
+
FORNØYDE MEDLEMMER
0
/7
KUNDESERVICE TILGJENGELIG
0
M KR
SPARET
0
%
POSITIVE ANMELDELSER