Hos AltTilFamilien.com får du tilgang til tusenvis av produkter for kun 299 kr/måned. Du får 14 dagers gratis prøveperiode som kan kanselleres når som helst.

Frakt og levering

Frakt og Levering

AltTilFamilien.com bruker enten luft- eller landfrakt, avhengig av hvilket produkt eller hvilke produkter du har bestilt. Avhengig av tilgjengeligheten av produktet kan leveringstidene variere mellom 3 og 6 virkedager og noen ganger mer. Leveringstidene kan ta litt lengre tid enn du er vant til, fra ulike nettbutikker – grunnen til dette er logistikken bak dette medlemsfordelkonseptet – som gjør at alle våre fantastiske medlemmer kan få disse flotte rabattene og tilbudene, dette krever mye av arbeid og ledelse og tilrettelegging, med mange mange forskjellige leverandører og partnerskap. Så sørg for at du bestiller tingene dine i god tid – og vi er sikre på at besparelsene vil utgjøre hele forskjellen og er vel verdt det!

Alle bestillinger fra www.AltTilFamilien.com sendes til deg gratis. E-postbekreftelsen etter kjøpet inneholder ditt unike ordrenummer som er knyttet til ditt sporingsnummer – sporingsnummeret ditt vil bli gitt deg på din e-post – når produktene er håndtert og sendt.

Hvis du har spørsmål, kan du når som helst kontakte oss på vår kundestøtte-e-post. Vi prøver å svare alle innen 48 timer. Takk så mye.

Hva noen av våre glade medlemmer sier...

Vi som familie har hatt AltTilFamilien.com en stund nå og handler på det annenhver uke, vi har så langt spart over 13 000 NOK – tusen takk for muligheten.

Vi fant denne siden fordi vi var på utkikk etter noen barneleker som de kunne lære av, som vi fant og likte – men til slutt brukte vi den mer til daglige barnrelaterte produkter for å maksimere medlemsfordelene våre.

Min beste venn anbefalte denne fordelsklubben til meg og jeg er så glad for den, jeg har 3 barn så jeg trenger mye ting hele tiden og enkelt – og denne nettbutikken har spart mye penger – dere er fantastiske!

Jeg kjente ikke til dette fordelskonseptet, og jeg la ikke merke til det med det første – men etter å ha sett mer på det og sett på alt, var jeg koblet til, og jeg er nå en hyppig kunde som liker de fleste produktkategorier og rett og slett elsker det, så enkelt å få medlemskapsprisen tilbake hver måned.

SANNE MØLLERSANDEFJORD

0
+
FORNØYDE KUNDER
0
+
FORNØYDE MEDLEMMER
0
/7
KUNDESERVICE TILGJENGELIG
0
M KR
SPARET
0
%
POSITIVE ANMELDELSER